Beleggingspand verkopen

Beleggingspand verkopen
Verkoop uw beleggingspand aan de Nationale Huizenmaatschappij. Dé grootste en bekendste opkoper van beleggingspanden in Nederland.

Ontvang een gratis & vrijblijvend bod. Hiervoor is géén bezichtiging vereist.

Ontvang een gratis & vrijblijvend bod. Hiervoor is géén bezichtiging vereist.

9.5/10

Het verkopen van een beleggingspand zonder gedoe

Overweegt u uw beleggingspand te verkopen? Verkoop uw beleggingspand aan de Nationale Huizenmaatschappij. Wij kopen alle soorten beleggingspanden. Wij zijn beoordeeld met een 9.5. Ontvang direct een gratis en vrijblijvend aanbod.

Uw beleggingspand verkopen voor een eerlijke prijs

Het verkopen van een beleggingspand lijkt op het eerste oog vrij simpel. Echter, hierbij komen verrassend veel onvoorziene zaken bij kijken wat betreft de bijkomende kosten. Denk bijvoorbeeld aan makelaar- en notariskosten. Om nog maar te zwijgen over het instapklaar maken van uw beleggingspand voor oplevering of een bouwtechnische keuring. Bij de Nationale Huizenmaatschappij kunnen wij al deze zorgen moeiteloos uit uw handen nemen in ruil voor een eerlijke prijs voor uw beleggingspand. Naast de verkoopovereenkomst met ons hoeft u verder niets te doen. Bovendien wordt het verkoopproces nog eens aanzienlijk versneld ook. Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan of neem contact met ons op voor verdere vragen over het verkopen van uw beleggingspand.

Wat is uw beleggingspand werkelijk waard?

Wanneer u uw beleggingspand wilt verkopen, is het natuurlijk nuttig om te weten wat deze op het moment van verkopen waard is. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals u zich wellicht kunt voorstellen. Denk hierbij aan leeg- en WOZ-waarde:

  • De leegwaarde is hoeveel uw pand waard zou zijn als het leeg zou staan. Dit hangt af van de bouwkundige staat, de locatie en de oppervlakte van het pand.
  • De WOZ-waarde is de waarde die de gemeente aan uw pand toekent voor de Wet Onroerende Zaken. Deze waarde is niet altijd even nauwkeurig, maar kan een handige indicatie zijn.

Naast de leegwaarde en de WOZ-waarde wordt er ook gekeken naar de huursituatie. Hoeveel huur ontvangt u per maand? Wat voor type huurder heeft u? En zijn er risico’s op het gebied van wet- en regelgeving?

Al deze factoren worden samengevat in een percentage. Dit percentage wordt vermenigvuldigd met de leegwaarde en/of de WOZ-waarde om de waarde van uw verhuurde beleggingspand te bepalen.

Onze specialisten hebben veel kennis en data van de lokale woningmarkt. Zij kunnen u helpen met een nauwkeurige waardebepaling van uw beleggingspand. Zo weet u zeker dat u er een eerlijke prijs voor kunt vragen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Beleggingspand verkopen in verhuurde staat of leeg

Wenst u een beleggingspand te verkopen waar huurders in zitten? Wij kopen beleggingspanden zowel leeg als in verhuurde staat. Als het verhuurd is, blijven de huidige huurcontracten geldig na verkoop. Voor de huurders verandert niets.

Verkoop uw beleggingspand

Beleggingspanden verkopen in iedere staat

Beleggingspand verkopen en is het pand in goede staat? Dan kopen wij het over en hoeven wij er niks meer aan te doen. Wij kopen ook beleggingspanden in slechte staat, met achterstallig onderhoud en met andere problemen. Na aankoop maken wij zelf een plan hoe we de panden kunnen renoveren en verduurzamen. Zo zorgen wij voor leefbare buurten en steden in heel Nederland.

Nationale Huizenmaatschappij – de betrouwbare partner voor het verkopen van uw huis

Overweegt u om uw beleggingspand te verkopen? Dan bent u bij de Nationale Huizenmaatschappij aan het juiste adres! Wij maken van de verkoop een soepel en stressvrij proces, met een snel en eerlijk bod zonder verborgen kosten of financieringsvoorwaarden. Geen gedoe met extra kosten: wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Zo kunt u met een gerust hart uw beleggingspand verkopen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende waardebepaling aan. U ontvangt van ons een eerlijk bod en duidelijke afspraken. Naar het kopen van beleggingspanden kunt u ook bij ons terecht voor een huis verkopen, een huis verkopen en terughuren of een verhuurde woning verkopen

Voor de verkoop van alle soorten beleggingspanden

Appartementen

Eengezinswoningen

Hele panden

Woon-winkelpanden

Bedrijfspanden

Studentenhuizen

Kamerverhuurpanden

Ontwikkel-objecten

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier invullen, vervolgens nemen wij weer contact met u op. Wilt u liever direct iemand spreken? Bel ons gerust op 085 – 3031294. Ook kunt u een email sturen naar info@nationalehuizenmaatschappij.nl.

Ontvang binnen één werkdag een bod









*We garanderen de volledige vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens. Deze zullen enkel gebruikt worden voor het opstellen, formuleren en communiceren van ons vrijblijvende bod aan u. Uw informatie zal nooit gedeeld worden met derdenpartijen.

Hoe verloopt een aanvraag bij de Nationale Huizenmaatschappij?

Vrijblijvend bod ontvangen









Meer informatie ontvangen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan de Nationale Huizenmaatschappij. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 – 3031294. Ook kunt u ons contactformulier invullen of mailen naar: info@nationalehuizenmaatschappij.nl.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Benieuwd naar de waarde van het huis? Ontvang dan een vrijblijvende waardebepaling zonder verplichtingen. 

Lees meer in onze kennisbank

Ben als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. Onze experts hebben zorgvuldig de informatie samengesteld om u te voorzien van de nieuwste betrouwbare, accurate en up-to-date informatie over de vastgoedsector. Ga hier naar de kennisbank.

Trots op onze beoordeling van een 8.5.

Ook interessant om te lezen

Veel gestelde vragen

Ja, u kunt uw beleggingspand verkopen via Nationale Huizenmaatschappij. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vastgoed, waaronder beleggingspanden. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij een succesvolle verkoop van uw pand. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.
Het is momenteel niet slim om nog een beleggingspand aan te houden. De regels omtrent het bezitten van een pand zijn zo streng geworden dat het niet meer interessant is om een dergelijke investering aan te gaan. In plaats daarvan is het verstandiger om nu uw wand voor een goede prijs te verkopen, voordat de regels wellicht nog strenger worden en de waarde van uw pand verder zal dalen. Het is dus belangrijk om op tijd actie te ondernemen en te profiteren van de huidige situatie.
De Nationale Huizenmaatschappij is hét vastgoedbedrijf die zowel woningen, beleggingspanden als bedrijfspanden opkoopt. Al meer dan tien jaar zijn wij actief als de grootste vastgoedopkoper van Nederland. Door slim waarde toe te voegen zorgen wij voor voldoende aanbod van duurzame, betaalbare en kwalitatief hoogstaande huizen en panden. Dit doen wij in alle steden, plaatsen en dorpen.
Het is verstandig om uw beleggingspand aan de Nationale Huizemaatschappij te verkopen om verschillende redenen. Ten eerste biedt de Nationale Huizemaatschappij een betrouwbare en professionele partij die gespecialiseerd is in het opkopen van vastgoed. Dit betekent dat u kunt rekenen op een snelle en soepele afhandeling van de verkoop, zonder dat u hier zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken. Daarnaast biedt de Nationale Huizemaatschappij aantrekkelijke prijzen voor uw beleggingspand. Door onze ervaring en expertise in de vastgoedmarkt kunnen we een realistische waardebepaling doen van uw pand en een goed bod uitbrengen. Dit kan u als verkoper veel tijd en moeite besparen, omdat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar potentiële kopers en onderhandelingen hoeft te voeren. Tot slot biedt de Nationale Huizemaatschappij ook flexibele verkoopmogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om na verkoop nog tijdelijk het pand aan te houden of gebruik te maken van huurgarantie, waardoor u nog steeds huurinkomsten ontvangt.

Daarom kiest u voor de Nationale Huizenmaatschappij

Uw huis of pand verkopen?

Ontvang binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod. Bij ons bent u verzekerd van een goede bod zonder financieringsvoorbehoud.